Over AMfield

AMfield is in 2015 opgericht met als doel om het beleggen en exploiteren van vastgoed toegankelijk en renderend te maken. Wij richten ons primair op operationeel (property-) en strategisch (asset-) vastgoedmanagement. Daarbij zijn wij hands-on en creatief in het leveren van oplossingen die de potentiële waarde van vastgoedobjecten en -portefeuilles optimaal benutten. Het streven van deze multidisciplinaire aanpak is om de investeringsdoelen van onze vastgoedeigenaren maximaal te realiseren. Daarnaast zijn wij als asset manager eindverantwoordelijk voor het dagelijks vastgoedbeheer van objecten. Hiervoor selecteert, instrueert en controleert AMfield daartoe gespecialiseerde partners, waarmee wij al jarenlang een intensieve relatie onderhouden.

Ons team is het fundament van ons succes

Ons ervaren en deskundige team bestaat uit experts op hun vakgebied, elk met een stevige staat van dienst in vastgoedmanagement. Als één team werken wij samen aan het ontwikkelen en onderhouden van duurzame relaties met onze opdrachtgevers, relaties die voor beide partijen winstgevend zijn. Met onze creatieve, energieke en proactieve aanpak zoeken én benutten we nieuwe kansen die extra waarde aan uw vastgoed kunnen toevoegen.

 

 

René Jansen MA

Managing Director

René Jansen is een Nederlands vastgoeddeskundige. Hij rondde zijn Masterstudie European Real Estate aan de Kingston University in Londen af in 2007, waarna hij diepgaande kennis van veel RE gebieden zoals Investor Property Consultancy (Agency, Property / Asset Management) heeft opgebouwd.

 

Voordat hij AMfield oprichtte heeft René diverse grote commerciële vastgoedportefeuilles op strategisch niveau gemanaged en contacten met financiers en andere stakeholders onderhouden. Tevens heeft hij ervaring met het aansturen van Asset en Property Management afdelingen.

 

René onderscheidt zich met name door zijn brede kennis, kwaliteit, unieke objectieve werkwijze, zijn entrepreneurs vermogen en complexe zaken terug te brengen naar de kern. Hij is betrokken en enthousiast.

Gillian Goulding

Commercieel manager

Maurice Packbier

Financieel manager

Maurice werkt sinds 2020 voor AMfield. Met zijn ruim 30 jaar aan werkervaring als finance manager is hij de financiële pijler voor onze opdrachtgevers.

 

Hij is gestructureerd, secuur en een echte dossierbijter.

Jacco Buttolo

Commercieel Manager

Na zijn opleiding Real Estate Management heeft Jacco ervaring opgedaan in de vastgoedsector als verhuurmakelaar, verkoopmakelaar én vastgoedbeheerder. Mede hierdoor heeft hij een brede basis aan kennis vergaard die benodigd is voor de operationele exploitatie van vastgoed.

 

Jacco is binnen AMfield werkzaam en verantwoordelijk voor het commercieel én technisch beheer van verschillende vastgoedportefeuilles.

 

Jacco onderscheidt zich door zijn gedreven aanpak, open visie en bovenal durft hij met zijn poten in de modder te gaan.

 

Armand Hijman MBS

Asset Manager

Na zijn studie Management, economie en recht, gespecialiseerd in vastgoed en makelaardij heeft hij ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de Nederlandse vastgoedwereld. Daarbij is hij vraagbaak en vastgoedadviseur voor de DGA, bestuurder of toezichthouder.

 

Sinds 2015 is hij bij AMfield als (interim) Asset Manager betrokken bij diverse portefeuilles. Daarnaast heeft hij in 2007 als ondernemer zijn eigen vastgoedkantoor opgericht.

 

Armand onderscheidt zich door zijn netwerk-gedreven werkwijze, hands-on mentaliteit, probleemoplossend vermogen. Een integere sparringpartner voor al uw vastgoedvraagstukken.

 

Vacatures

Kom jij het AMfield team versterken? Onze vacatures zijn te vinden op onze LinkedIn pagina.