Inschrijfproces

Hoe werkt ons inschrijfproces?

 

Stap 1: Meld je aan voor de woning!
Wanneer je op de aanbodpagina of Pararius een woning hebt gevonden waar je interesse in hebt, kun je het aanmeldformulier invullen.

 

Stap 2: Wat gebeurt er dan?
Je ontvangt een e-mail met het verzoek om een voorinschrijving te doen. De link naar deze voorinschrijving is 5 dagen geldig. Na het invullen van de voorinschrijving worden jouw gegevens door ons gecontroleerd.

 

Stap 3: Uitnodiging hoofdinschrijving
Wanneer de inschrijvingen zijn gecontroleerd zullen wij 5 kandidaten uitnodigen voor een hoofdinschrijving. Bij een hoofdinschrijving vragen wij meer informatie van de kandidaten. Dit kan op twee manieren: een handmatige inschrijving of een inschrijving via Ockto (lees hieronder verder over Ockto).

 

Stap 4: Bezichtiging inplannen
Zodra de gegevens in goede orde zijn ontvangen zullen wij deze in behandeling nemen. Wanneer je hoofdinschrijving is goedgekeurd zullen wij een bezichtiging inplannen.

 

Stap 5: Optie
Wanneer wij de geschikte kandidaat hebben gevonden zullen wij deze een optie verstrekken en zullen wij de overige kandidaten informeren.

 

Stap 6: Digitaal tekenen huurovereenkomst
Na het accepteren van de optie door de kandidaat zullen zal de huurovereenkomst digitaal worden ondertekend en ontvang je de eerste huurfactuur.

 

Stap 8: Oplevering van de woning
Voorafgaand aan de sleuteloverdracht vragen we je de huurfactuur te voldoen. Bij de oplevering maken we een opleveringsrapport en ontvang je de sleutels van de woning.

Hoe werkt een inschrijving met Ockto?

 

Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor een woning, willen we graag je (persoons)gegevens verifiëren via Ockto of op de reguliere manier.

 

Ockto is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen. Ockto is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank. Ockto voldoet aan de hoogste security eisen en is ISO27001 gecertificeerd. Ockto is een tool die de nodige gegevens van een kandidaat binnen 5 minuten ophaalt van de volgende bronnen: mijn uwv, belastingdienst, pensioenfonds en mijn overheid.

 

Voor meer informatie, ga naar Ockto.nl.